satul Matisesti, comuna Horea-Alba, cu competitii intre meseriasii manuirii lemnului. Feciorii in putere s-au intrecut in concursuri traditionale, precum aruncarea securii din galopul calului, cataratul neasigurat in varful bradului, lupta cu ursul.<
satul Matisesti, comuna Horea-Alba, cu competitii intre meseriasii manuirii lemnului. Feciorii in putere s-au intrecut in concursuri traditionale, precum aruncarea securii din galopul calului, cataratul neasigurat in varful bradului, lupta cu ursul.
Castigatorii au primit ca premiu, in afara de felicitari, o plimbare cu elicopterele Aviatiei Civile, care au survolat pe tot parcursul sfarsitului de saptamana zona, in primul zbor demonstrativ de acest gen din Apuseni. A fost, de altfel, surpriza organizatorilor, care au vrut sa arate astfel ca turismul ar putea intra intr-o noua faza in Apuseni, fiind pus la punct un protocol de colaborare pentru realizarea turismului aerian, unicat in zona. Manifestarea a beneficiat si de prezenta primarilor din cele zece comune din tara care poarta numele celebrului rasculat Horea, din judetele Bacau, Constanta, Botosani, Cluj si Satu Mare.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.