Transelectrica a realizat in primul semestru al anului o cifra de afaceri de 1,12 mld. lei, in crestere cu 59,3% fata de nivelul atins in perioada similara a anului trecut. Compania a obtinut un profit net in crestere cu 25,4%, la 110 mil. lei, infor
Transelectrica a realizat in primul semestru al anului o cifra de afaceri de 1,12 mld. lei, in crestere cu 59,3% fata de nivelul atins in perioada similara a anului trecut. Compania a obtinut un profit net in crestere cu 25,4%, la 110 mil. lei, informeaza Mediafax. Principalii factori care au determinat avansul afacerilor si al profitului au fost cresterea cantitatii de energie transportata, aplicarea noilor tarife aprobate prin Ordinul Agentiei Nationale de Reglementare in domeniul Energiei si aparitia pietei de echilibrare. Veniturile din serviciile de transport inregistrate de Transelectrica s-au ridicat la 420,8 mil. lei, in crestere cu 37,4%, in timp ce piata de echilibrare a generat venituri de 294 mil. lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.