Liderul UDMR Hunedoara, Iuliu Winkler, ministru delegat pentru Comert, a anuntat ieri ca UDMR "va trage linie" dupa data de 1 ianuarie 2007 si va cantari daca mai merita sau nu sa ramana la guvernare. Iuliu Winkler a acuzat presiunile si chiar santaj
Liderul UDMR Hunedoara, Iuliu Winkler, ministru delegat pentru Comert, a anuntat ieri ca UDMR "va trage linie" dupa data de 1 ianuarie 2007 si va cantari daca mai merita sau nu sa ramana la guvernare. Iuliu Winkler a acuzat presiunile si chiar santajul la care ar fi supusa Uniunea din partea partnerilor de coalitie. "Unele initiative populiste ale colegilor din coalitie sunt propulsate in media inainte de a fi discutate si coordonate la nivelul coalitiei. De multe ori suntem pusi in fata unor propuneri care sunt deja publice si, in acest fel, se pune presiune asupra nostra. Nu intelegem sa fim pusi in fata unor fapte gata implinite fara ca ele sa fie discutate in coalitie", a precizat liderul UDMR. Winkler a adaugat ca formatiunea sa va face o evaluare serioasa a colaborarii cu restul partenerilor de guvernare pentru a decide daca va mai ramane in actuala coalitie. "Dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, vom face o analiza transanta si vom lua o decizie. Spun asta, pentru ca UDMR continua sa fie nemultumita de functionarea coalitiei de guvernamant, de greutatea comunicarii dintre parteneri si de neindeplinerea unor obiective inscrise in programul de guvernare", a spus Iuliu Winkler.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.