Tesatoriile Reunite Bucuresti vor fi preluate de Societatea de Investitii Financiare Moldova. Aceasta lanseaza azi oferta publica de preluare a companiei, transmite NewsIn.
Un pachet de 18,1% din actiunile companiei au fost achizitionate de so
Tesatoriile Reunite Bucuresti vor fi preluate de Societatea de Investitii Financiare Moldova. Aceasta lanseaza azi oferta publica de preluare a companiei, transmite NewsIn.
Un pachet de 18,1% din actiunile companiei au fost achizitionate de societatea de investitii financiare, in luna iulie, SIF Moldova devenind actionar majoritar al Tesatoriilor Reunite Bucuresti, marindu-si participatia de la 41,13% din capitalul companiei. Tranzactia s-a ridicat la 1,24 milioane lei. Potrivit legilor in vigoare, SIF Moldova, care acum detine 59,36% din capitalul social are obligatia de a lansa oferta publica de preluare.
Oferta prevede un pachet de 194.495 actiuni, echivalentul a 40,64% din capital. Pretul ofertei este de 14,3 lei pe actiune, si are o valoare de tranzactionare de 2,781 milioane lei. Oferta se desfasoara in perioada 22 august -11 septembrie 2006 si este intermediata de casa de brokeraj BT Securities.
SIF Moldova nu intentioneaza sa schimbe obiectul de activitate al companiei, ci intentioneaza cresterea cotei de piata si a valorii societatii, conform informatiilor transmise de intermediar, citat de NewsIn.
Compania Tesatoriile Reunite Bucuresti este tranzactionata pe piata Rasdaq si este specializata in fabricarea tesaturilor textile. Capitalul social este de 1.196.460 lei, reprezentand 478.584 actiuni, cu o valoare nominala de 2,5 lei/actiune.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.