Comelf a inregistrat in primul semestru al acestui an un profit de 1,63 milioane de lei, in crestere cu 18%, la o cifra de afaceri de 46,87 milioane lei, mai mare cu 8% fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand compania a obtinut o cifra de afac
Comelf a inregistrat in primul semestru al acestui an un profit de 1,63 milioane de lei, in crestere cu 18%, la o cifra de afaceri de 46,87 milioane lei, mai mare cu 8% fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand compania a obtinut o cifra de afaceri de 43,45 milioane lei, conform raportarilor financiare ale companiei.
In primele trei luni ale anului, compania a avut un profit net de 733.034 lei, in timp ce cifra de afaceri a ajuns la 22,709 milioane de lei.
Rezultatele companiei pe primele trei luni din 2006 au fost diminuate de pierderile financiare, in valoare totala de 99.394 lei, transmite NewsIn. Capitalul social al companiei este de 13,57 milioane lei, in timp ce capitalizarea bursiera este de 35,11 milioane lei.
De asemenea, conform unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti, actionarii companiei au decis modificarea statutului companiei prin adaugarea productiei de utilaje pentru extractii si constructii ca obiect de activitate.
Totodata compania intentioneaza sa investeasca in al doilea semestru al anului peste 700.000 euro pentru eficientizarea productiei societatii.
In luna iunie, actionarii companiei au aprobat contractarea unui credit de 28,32 milioane lei si garantarea imprumutului cu bunuri aflate in patrimoniu.
Producatorul de utilaje terestre este controlat de compania Uzinsider Bucuresti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.