In timp ce politia si serviciile de informatii germane se afla pe urmele celui de-al doilea suspect de terorism implicat in atentatele din tren dejucate la sfarsitul lunii trecute in Dresda si Koblenz, politicienii fac presiuni asupra guvernului sa i
In timp ce politia si serviciile de informatii germane se afla pe urmele celui de-al doilea suspect de terorism implicat in atentatele din tren dejucate la sfarsitul lunii trecute in Dresda si Koblenz, politicienii fac presiuni asupra guvernului sa inaspreasca masurile de securitate pentru transportul feroviar.
Cei doi teroristi, care planuiau sa arunce in aer doua trenuri regionale in Germania, aveau sustinerea unei grupari bine organizate, sustin experti ai guvernului de la Berlin. Constructia relativ complicata a bombelor a convins autoritatile germane ca si in tara lor exista retele teroriste, care pot oricand organiza un nou atentat. "Este necesar ca in trenuri sa fie introduse aceleasi masuri de securitate ca in cazul avioanelor.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.