pe fata le canta si ii incanta pe cei care trec pe faleza.
Kleber Salazar este originar din Ecuador si canta muzica indienilor nord-americani, apache, cu instrumente traditionale sud-americane. El ne-a explicat ca picturile de pe fata lui sunt i
pe fata le canta si ii incanta pe cei care trec pe faleza.
Kleber Salazar este originar din Ecuador si canta muzica indienilor nord-americani, apache, cu instrumente traditionale sud-americane. El ne-a explicat ca picturile de pe fata lui sunt in acuarela, dar, in mod normal, in regiunea de origine, culorile sunt obtinute prin amestecul argilei de diferite feluri cu apa, fiecare culoare avand propria semnificatie: negrul pentru putere, iar rosul pentru razboinici. Despre instrumente, tot Kleber ne-a mai spus ca foloseste flautul dulce, originar din America de Nord, quenacho, un flaut cu sunet mai gros, quena, care produce sunete mai inalte, si chakcha, realizat din unghii de capra. Kleber Salazar traieste in Romania de trei ani si jumatate, avand propriile afaceri in Timisoara. Muzica reprezinta pentru el o mare dragoste. "Eu cant cu sufletul, in acele momente nu vad ce se intampla in jurul meu. Daca nu faci ceva cu inima, nu poate sa iti iasa bine.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.