Marian Iancu, presedintele lui "Poli" Timisoara, a avut o reactie nervoasa duminica seara, dupa ce echipa sa a pierdut partida cu Dinamo, scor 1-3. Invitat la emisiunea "Recursul etapei" de la Antena 1, Iancu i-a desfiintat pur si simplu pe fostii di
Marian Iancu, presedintele lui "Poli" Timisoara, a avut o reactie nervoasa duminica seara, dupa ce echipa sa a pierdut partida cu Dinamo, scor 1-3. Invitat la emisiunea "Recursul etapei" de la Antena 1, Iancu i-a desfiintat pur si simplu pe fostii dinamovisti Alexa si Grigorie, chiar daca acesta din urma a pasat genial la golul banatenilor, marcat de A. Cristea, dar l-a atacat dur si pe antrenorul Sorin Cartu. "Nu este posibil asa ceva! Am crezut ca lucrez cu profesionisti si cu oameni seriosi. Cartu, Alexa si Grigorie m-au dezamagit profund la meciul cu Dinamo. Mi-au aratat ca nu sunt legati de Timisoara, ci de interesele anumitor persoane din fotbal", a spus Iancu. Chiar daca nu a dat nume, Iancu s-a referit la relatiile de prietenie dintre cei trei si fostul actionar dinamovist Gigi Netoiu. "Nu se poate sa pregatesti un meci atat de prost. In repriza a doua am jucat cu Oprea si Olah pe flancuri, desi acestia nu au jucat asa ceva nici macar in amicale. Pai, cu Dinamo ne apucam sa inventam sisteme noi de joc? Ce meci a pregatit Cartu, ca eu n-am inteles nimic! Grigorie a dat numai pase gresite, a marcat un gol din munca altora si a pasat pentru o reusita in patru meciuri! Iar Alexa a alergat de unul singur pe teren. De fapt, nici nu cred ca a alergat, cred ca are tricoul curat. El fugea doar de minge! A facut prima deposedare in minutul 70!", a spus Iancu. Acesta, care a intervenit telefonic si la emisiunea "Fanatik Show" de la OTV, nu l-a menajat nici pe Balace, capitanul echipei: "De cand i-am marit contractul, nu mai joaca nimic!". Concluzia trasa de Iancu a fost si ea pe masura: "Nu poti sa bati pe Dinamo cu fotbalisti adusi de la Dinamo! Este clar. Iar Cartu, Grigorie si Alexa au foarte mult de munca pentru a ma convinge ca eu gresesc cand spun aceste lucruri! Oricum, sentimentul meu este ca am fost tras pe sfoara. In fotbal sunt multi oameni falsi. Eu spun aceste lucruri pentru ca nu am nimic de pierdut. Nu traiesc din fotbal, ci vreau doar sa fac o afacere! Dar nu voi lasa lucrurile asa, toti vor plati pentru ca nu pot merge la drum ca niste capuse!".
Cartu: "Grigorie si Alexa n-au rezistat presiunii"
Antrenorul lui "Poli", Sorin Cartu, si-a cerut scuze fata de suporteri si fata de conducerea gruparii pentru prestatia din meciul cu Dinamo. "Am avut o prestatie modesta, care ne-a adus o infrangere meritata. Adversarul merita toate laudele pentru modul in care a evoluat si pentru ca a anulat un handicap dupa golul marcat de Cristea. Este un paradox: cum conducem, jucam prost. Ne cerem scuze fata de miile de simpatizanti ai echipei si fata de conducerea noastra", a spus Cartu, care a afirmat ca jucatorii sai au fost de nerecunoscut: "La modul la care s-au prezentat, parca cereau goluri. I-am invitat sa atace mereu. Sunt foarte surprins de prestatia unor jucatori de la care aveam mari pretentii. Culmea este ca nu-si recunosc prestatia, se comporta ca niste copii razgaiati, rasfatati, ca si cum nu au obligatia de a-si pune calitatile in valoare. Este cel mai tragic ca nu reusesti ca faci o analiza a ceea ce joci. La cum s-a jucat este greu sa-i poti da unui jucator nota de trecere. Suporterii cred ca simt amaraciune si umilinta, pentru ca asta a fost ceea ce s-a intamplat". Cartu a mai declarat ca fostii dinamovisti Grigorie si Alexa nu au rezistat presiunii la meciul cu Dinamo si a mentionat ca, daca ar fi stiut acest lucru, nu i-ar fi introdus in teren. "De la jucatori ca Grigorie, ca Alexa, ca Mehmedovic asteptam mai mult. Au fost coplesiti, i-am crezut mai tari, dar nu au rezistat presiunii. Daca as fi stiut ca nu rezista, nu i-as fi bagat in teren", a spus Cartu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.