Exporturile realizate de Regia Nationala a Padurilor - Romsilva, in primul semestru al anului, se cifreaza la 9,22 milioane dolari, in crestere cu peste 12 la suta fata de perioada similara din 2005, cand regia a vandut pe piata externa de 8,1 milioa
Exporturile realizate de Regia Nationala a Padurilor - Romsilva, in primul semestru al anului, se cifreaza la 9,22 milioane dolari, in crestere cu peste 12 la suta fata de perioada similara din 2005, cand regia a vandut pe piata externa de 8,1 milioane dolari, potrivit Rompres.
"Pana la finele anului 2006, estimam ca vom reusi sa obtinem din exporturi circa 23,76 milioane dolari", a declarat directorul comercial al RNP-Romsilva, Cristian Apostol. In prima parte a anului au fost valorificate la export, in principal, produse din lemn, vanat viu, impletituri din rachita, mangal, incasarile provenind si din actiuni de vanatoare cu vanatori straini. Potrivit directorului RNP, din valorificarea la export a produselor din lemn au fost obtinute venituri de 7,520 milioane dolari, ceea ce reprezinta 81 la suta din totalul exporturilor realizate pana la la 30 iunie 2006.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.