Liderul PD Emil Boc a anuntat ieri ca democratii il vor numi pe inlocuitorul lui Dan Lazea (foto) in Colegiul CNSAS pana la inceputul sesiunii parlamentare, astfel incat el sa fie votat in prima sedinta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului. Boc
Liderul PD Emil Boc a anuntat ieri ca democratii il vor numi pe inlocuitorul lui Dan Lazea (foto) in Colegiul CNSAS pana la inceputul sesiunii parlamentare, astfel incat el sa fie votat in prima sedinta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului. Boc a precizat ca democratii vor face, "in aceasta vara", nominalizarea persoanei desemnate pentru ocuparea locului ramas vacant dupa demisia lui Dan Lazea din Colegiul CNSAS. Liderul PD a declarat ca aceasta persoana va fi desemnata pana sa inceapa sesiunea parlamentara, astfel incat sa fie votata in prima sedinta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului. (Mediafax)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.