Directorul general al societatii de stat Hidroelectrica, Traian Oprea, a fost trimis in judecata alaturi de alte 10 persoane, pentru un prejudiciu de peste 1,8 milioane de euro. Potrivit unui comunicat al Departamentului National Anticoruptie, in do
Directorul general al societatii de stat Hidroelectrica, Traian Oprea, a fost trimis in judecata alaturi de alte 10 persoane, pentru un prejudiciu de peste 1,8 milioane de euro. Potrivit unui comunicat al Departamentului National Anticoruptie, in dosarul "Hidroelectrica" sunt inculpati cinci angajati ai acestei societati.
Trei dintre ei sunt acuzati de abuz in serviciu contra intereselor publice in forma calificata: directorul general Traian Oprea, directorul adjunct al Directiei marketing, privatizare si afaceri internationale - Asan George Lavinius, seful serviciului contracte si achizitii interne - Ioan Trif.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.