baie in mare seara sau chiar la miezul noptii. "E foarte buna apa. Mie imi place sa intru dimineata si seara, apa e mai calda si e liniste, nu mai sunt atatia oameni. Noaptea nu am intrat niciodata, dar as incerca, nu mi-ar fi frica", ne-a spus un ta
baie in mare seara sau chiar la miezul noptii. "E foarte buna apa. Mie imi place sa intru dimineata si seara, apa e mai calda si e liniste, nu mai sunt atatia oameni. Noaptea nu am intrat niciodata, dar as incerca, nu mi-ar fi frica", ne-a spus un tanar, iubitor al inotului pe nocturna.

Sanatate si distractie
Multi cred ca e sanatos sa faci cate o baie seara, astfel ca isi lasa si copiii sa se bucure de calmul marii. "Apa este calda. Ii lasam sa intre doar la mal si doar pana pe la ora opt, opt si jumatate seara. Cred ca le face bine", ne-a spus o mamica. Chiar si cei mai in varsta se incumeta sa intre in apa, la ore mai tarzii.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.