Compania de asigurari Ardaf a inregistrat, in ultimele doua sedinte de tranzactionare de pe piata electronica Rasdaq, o scadere a cotatiei de 48,13%. In sedinta de vineri compania a inregistrat o depreciere de 23,52%, in timp ce in sedinta de ieri a
Compania de asigurari Ardaf a inregistrat, in ultimele doua sedinte de tranzactionare de pe piata electronica Rasdaq, o scadere a cotatiei de 48,13%. In sedinta de vineri compania a inregistrat o depreciere de 23,52%, in timp ce in sedinta de ieri a scazut cu 24,61%. In sedinta de luni titlurile companiei au fost cotate la 14,7 bani pe unitate, fata de 25,5 bani in sedinta de joi, 17 august, transmite Mediafax. Compania Tender SA, actionarul majoritar al Ardaf, a vandut, in sedinta de vineri, un pachet de 2,15 milioane de actiuni, reprezentand 0,42% din capital, cu o valoare de tranzactionare de aproape 420.000 lei. Actiunile au fost schimbate la un pret mediu de 19,5 bani pe unitate.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.