Fostul director al SIE, Ioan Talpes, sustine ca „Dosariada“ este sinonima cu ceea ce a numit el „contrabanda politica“. El a afirmat ca politicienii au fost si sunt santajaticu dosarele fostei Securitati. Fostul director al S
Fostul director al SIE, Ioan Talpes, sustine ca „Dosariada“ este sinonima cu ceea ce a numit el „contrabanda politica“. El a afirmat ca politicienii au fost si sunt santajaticu dosarele fostei Securitati. Fostul director al SIE, Ioan Talpes, sustine ca „dosariada“ este sinonima cu „contrabanda politica“, un fenomen despre care sustine ca are cunostinta de ani, informeaza NewsIn. Este vorba, a adaugat Talpes, de politicieni care si-au cumparat de pe piata neagra dosarele de securitate sau care au fost in timp santajati cu ele pentru a trece de la un partid la altul.

Argumente pentru fostii presedinti
Fostul consilier prezidential al lui Ion Iliescu spune ca predecesorii actualului sef al statului „s-au gandit, dar nu au putut“ sa desecretizeze dosarele. Ioan Talpes pune pe seama conjuncturii interne si internationale acest demers.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.