Vertu, divizia de lux a companie Nokia, cel mai mare producator de telefoane mobile la nivel mondial, face eforturi pentru majorarea productiei, in conditiile cresterii cererii pentru modelele pe care le realizeaza. "La momentul actual, nu putem acop
Vertu, divizia de lux a companie Nokia, cel mai mare producator de telefoane mobile la nivel mondial, face eforturi pentru majorarea productiei, in conditiile cresterii cererii pentru modelele pe care le realizeaza. "La momentul actual, nu putem acoperi cererea. Vanzarile s-au dublat in acest an si speram ca acest ritm va continua anul viitor", a afirmat directorul de marketing al Vertu, Chris Harris.
Harris a precizat ca noul model produs de Vertu, care utilizeaza materiale precum platina, aurul si diamantele in realizarea telefoanelor, va fi disponibil incepand cu luna viitoare si va determina un nou avans al vanzarilor.
Numarul de telefoane mobile vandute de Vertu este de ordinul zecilor de mii, la preturi care depasesc 4.000 de euro, in vreme ce analistii estimeaza ca Nokia va vinde circa 330 milioane de telefoane mobile in acest an, la un pret mediu de 100 de euro, a declarat Harris. "Nu am ajuns inca la sute de mii, dar acesta este obiectivul nostru", a precizat oficialul Nokia.
Compania Vertu a fost infiintata de Nokia la inceputul anului 2002, ca subsidiara independenta a producatorului de telefoane mobile, in incercarea de a crea un nou segment de piata, cu o profitabilitate ridicata.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.