Vicepresedintele executiv al UDMR, Laszlo Borbely, este impotriva transformarii Uniunii intr-un partid politic. "UDMR n-ar trebui sa se transforme in partid politic nici in eventualitatea inscrierii Partidului Civic Maghiar. Este o opinie personala,
Vicepresedintele executiv al UDMR, Laszlo Borbely, este impotriva transformarii Uniunii intr-un partid politic. "UDMR n-ar trebui sa se transforme in partid politic nici in eventualitatea inscrierii Partidului Civic Maghiar. Este o opinie personala, dar nu uitati ca eu sunt vicepresedinte executiv in UDMR", a declarat Borbely, ieri, la Targu Mures. El a aratat ca Uniunii i-a mers bine pana acum, supunandu-se regulilor electorale ca si partid, indeplinind pragul de 5% si intrand astfel in Parlament.
Declaratia sa survine dupa ce, la sfarsitul lunii iulie, ministrul delegat pentru Comert, Iuliu Winkler, aprecia ca transformarea UDMR intr-un partid politic poate fi o optiune de perspectiva.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.