Un barbat din Targu-Mures a fost impuscat de catre partenerul sau de afaceri, dupa ce s-au certat pe tema banilor pe care ii aveau de impartit. Cei doi se aflau pe o terasa din oras, vineri seara, cand, dupa cateva replici mai dure, unul dintre ei a

Un barbat din Targu-Mures a fost impuscat de catre partenerul sau de afaceri, dupa ce s-au certat pe tema banilor pe care ii aveau de impartit. Cei doi se aflau pe o terasa din oras, vineri seara, cand, dupa cateva replici mai dure, unul dintre ei a scos un pistol, a tras si apoi a disparut. Victima a fost dusa de urgenta la spital, cu o plaga impuscata la nivelul abdomenului, in prezent starea sa fiind stabila. Agresorul a fost dat in urmarire generala si in consemn la frontiera.

Victima, Iulian Dorel Salagean, de 33 de ani, si Claudiu Moldovan, de 27 de ani, zis „Finuci“ si „Americanu“, isi deschisesera o societate comerciala, in octombrie anul trecut, avand ca obiect de activitate comercializarea de mobilier. Insa, se pare ca neintelegerile intre parteneri nu au intarziat sa apara. Asa s-a intamplat si vineri seara, pe o terasa din cartierul Tudor Vladimirescu, unde cei doi venisera sa se distreze. La un moment dat, asa cum povestesc martorii, de la masa acestora s-a auzit un schimb de replici mai dure, dupa care „Americanu“ a scos un pistol de calibrul 9 mm si a tras. In momentul urmator, agresorul a parasit terasa si nu a mai fost de gasit. Glontul l-a nimerit pe partenerul sau de afaceri in zona abdominala. Iulian Dorel Salagean a fost operat, fiindu-i descoperita o leziune la nivelul intestinului gros, provocata de glont. Acum, barbatul se afla internat la Clinica de Chirurgie din Targu Mures.

Tribunalul acuza Politia de furnizare de date false


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.