Alexandru Piturca, cunoscut din pricina numelui ce-l poarta, si nu a performantelor sportive, s-a impacat nu demult cu Alina, devenita celebra dupa ce a intrat in trupa A.S.I.A. Cu toate ca motivul separarii celor doi s-a numit „Daria“,

Alexandru Piturca, cunoscut din pricina numelui ce-l poarta, si nu a performantelor sportive, s-a impacat nu demult cu Alina, devenita celebra dupa ce a intrat in trupa A.S.I.A. Cu toate ca motivul separarii celor doi s-a numit „Daria“, Piturca junior nu s-a invatat minte si a calcat din nou stramb.

La scurt timp dupa ce Alina de la A.S.I.A. l-a iertat pe iubitul ei Alexandru Piturca pentru ca a inselat-o cu o fosta miss de doar 17 ani, fotbalistul calca din nou stramb. Fiul lui Victor Piturca, antrenorul echipei nationale de fotbal, are o pasiune pentru pustoaicele de liceu, ultima lui cucerire fiind o frumoasa bruneta ce abia si-a serbat majoratul.

Alina a intrat in trupa A.S.I.A. in urma unei preselectii nationale, iar la momentul respectiv viata ei amoroasa mergea bine. Avea un iubit care o sustinea din toate puncetele de vedere, dar la scurt timp dupa ce a devenit o persoana publica, tanara l-a scos din peisaj pe acesta, lasand loc liber lui Alexandru Piturca.

Relatia Alinei cu Alexandru parea sa mearga destul de bine pana cand aceasta a aflat cat este de infidel tanarul fotbalist. Se spune ca ar fi insela t-o pe cantreata cu o tanara de doar 17 ani, pe nume Daria, fosta miss in 2005.
Cu toate ca Piturca jr a negat vehement acuzatiile aduse, Alina s-a suparat foc si a refuzat sa continue relatia cu el. Supararea ei nu a tinut insa prea mult, pe motiv ca-l iubea si nu dorea sa lase cale libera altor aspirante la statutul de iubita a lui Alexandru. Asa ca a inghitit in sec, l-a iertat si a sperat ca acest lucru nu se va mai repeta.
Prietenii apropiati sustin ca proverbul „lupul isi schimba parul, dar naravul ba“ i se potriveste ca o manunsa fostului jucator al Craiovei.

Sampanie si trandafiri pentru sarbatorita
Cat timp au fost despartiti, Alexandru a mai iesit si cu alte fete.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.