Scandalul care a avut loc in noaptea de vineri spre sambata in statiunea Mamaia intre bodiguarzii de la Hotel Flora si mai multe persoane s-a mutat intre liderii politici locali. Primarul Constantei, Radu Mazare, care este si actionar la hotel, si pr
Scandalul care a avut loc in noaptea de vineri spre sambata in statiunea Mamaia intre bodiguarzii de la Hotel Flora si mai multe persoane s-a mutat intre liderii politici locali. Primarul Constantei, Radu Mazare, care este si actionar la hotel, si prefectul Danut Culetu s-au acuzat reciproc. Prefectul a spus ca, "din cauza unor frustrari personale pe care le are, sau cu scop politic, Radu Mazare incearca sa prezinte eronat cele petrecute".
Danut Culetu a contrazis afirmatiile lui Mazare, potrivit carora in statiunea Mamaia sunt mai multe infractiuni in acest an fata de anul trecut.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.