fi facute. In acest sens, mi-am propus sa reabilitez trei strazi importante din Targu Frumos care, iata, au primit aprobare de curand, si am dat si ordin de incepere a lucrarilor. Este un proiect de 1 milion de euro, bani nerambursabili. Al doi
fi facute. In acest sens, mi-am propus sa reabilitez trei strazi importante din Targu Frumos care, iata, au primit aprobare de curand, si am dat si ordin de incepere a lucrarilor. Este un proiect de 1 milion de euro, bani nerambursabili. Al doilea obiectiv, reparatiile capitale la Casa de cultura. De asemenea, mi-am propus sa modernizez piata agroalimentara din centrul orasului, si sper ca lucrarile sa fie gata in toamna acestui an. Am intocmit proiecte pentru modernizarea a inca trei strazi, pentru care dorim sa accesam un credit bancar.
- Orasul este cunoscut pentru micile intreprinderi de lohn. Reprezinta Targu Frumos un punct de atractie pentru investitorii straini?
- Aici avem infrastructura, orasul fiind strabatut de un drum european. De asemenea, suntem la un important nod de drumuri. Pe la Targu Frumos se poate ajunge catre mai multe judete. Normal, investitorii ar fi trebuit sa vina. Totusi, acest lucru nu s-a intamplat. si cred ca de vina este lipsa infrastructurii din zona Moldovei. In Targu Frumos, rata somajului depasete 15%. Este mare. Inca pleaca multa lume la munca in strainatate, si asta este destul de grav. Cu timpul, aici nu va mai fi forta de munca.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.