varsta de 52 de ani, a fost trasnit, in timp ce se adapostea de ploaie intr-o cladire parasita, unde a fost, candva, o statie de epurare de la IRB. Dumitru Petrus, din Barlad, isi dusese in sat oile la pascut, iar ploaia torentiala l-a determinat sa
varsta de 52 de ani, a fost trasnit, in timp ce se adapostea de ploaie intr-o cladire parasita, unde a fost, candva, o statie de epurare de la IRB. Dumitru Petrus, din Barlad, isi dusese in sat oile la pascut, iar ploaia torentiala l-a determinat sa se adaposteasca. Barbatul a stat in dreptul ferestrei neacoperite, cand a fost fulgerat. Pana la aceasta ora, este singurul deces semnalat in zonele inundate din intreaga regiune a Moldovei. Daca la sfarsitul saptamanii trecute, judetul Vaslui parea ca a fost ocolit de ploi, doar intr-o singura ora, zeci de gospodarii din apropierea municipiului Husi au fost inundate.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.