"Partidul Conservator nu este grevat de niciun fel de probleme din trecut, cum sunt alte partide. Am putea afirma ca Partidul Conservator este cel mai curat partid de pe esichierul politic", a declarat, ieri, intr-un interviu acordat Rompres, vicepre
"Partidul Conservator nu este grevat de niciun fel de probleme din trecut, cum sunt alte partide. Am putea afirma ca Partidul Conservator este cel mai curat partid de pe esichierul politic", a declarat, ieri, intr-un interviu acordat Rompres, vicepremierul PC Bogdan Pascu.
Intrebat ce parere are insa despre activitatea CNSAS, Pascu s-a dezlantuit si a spus ca aceasta institutie "isi permite sa se joace cu destinele oamenilor". "Ce inseamna sa descoperi adevarul? Adevarul trebuie sa-l descopere cel care a fost intr-adevar influentat de respectiva situatie", a filosofat vicepremierul. El a sustinut, in consecinta, ca din CNSAS ar trebui sa faca parte "cei care au suferit cu adevarat", adica cei inchisi in perioada regimului comunist.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.