O femeie incaltata cu pantofi marca Guban se simtea la moda, in centrul atentiei. Intrebati pe oricine si-o sa vedeti ce va va raspunde. Asa si-a inceput povestea directorul fabricii din Timisoara. sI i-am urmat sfatul. Mamele si bunicile noast
O femeie incaltata cu pantofi marca Guban se simtea la moda, in centrul atentiei. Intrebati pe oricine si-o sa vedeti ce va va raspunde. Asa si-a inceput povestea directorul fabricii din Timisoara. sI i-am urmat sfatul. Mamele si bunicile noastre inca isi amintesc cu bucurie de acei pantofi care, chiar daca nu mai sunt purtati, sunt pastrati, undeva, in dulap... Daca i-ar gasi, spun ele, i-ar cumpara din nou.

Un sfert din productie - la Bucuresti, o treime - peste granita
"O sa-i gaseasca din ce in ce mai mult", promite directorul de marketing al societatii GP&Company Timisoara (actuala denumire a fabricii Guban), Sorin Stan. Pantofii marca Guban sunt din nou in rafturile magazinelor din Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Brasov si Sibiu. "Un sfert din productia actuala, adica aproximativ 3.500 de perechi de pantofi iau, lunar, drumul Bucurestiului, iar alte atatea perechi sunt exportate", ne-a spus directorul fabricii, aducandu-si aminte cu nostalgie de vremurile de dinainte de Revolutie, cand cei 500 de muncitori produceau lunar 30.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.