jucator roman. "Fotbalistii vor fi amendati pentru momentele de relaxare de pe final. Golul adversarilor a venit dupa un asemenea moment. Asa am primit gol si la Galati. Nu vreau ca in joc sa existe momente de relaxare, pentru ca atat la Galati
jucator roman. "Fotbalistii vor fi amendati pentru momentele de relaxare de pe final. Golul adversarilor a venit dupa un asemenea moment. Asa am primit gol si la Galati. Nu vreau ca in joc sa existe momente de relaxare, pentru ca atat la Galati, cat si aici ne-a costat", a spus Dorinel Munteanu. "Am stiut ca avem in fata o echipa bine organizata, care a pierdut cu greu la Iasi, dupa ce a facut un joc bun. Inainte de partida am fost convinsi ca vom obtine puncte printr-un joc elaborat. Am fost superiori la capitolul posesie si nu le-am dat posibilitatea sa-si puna in valoare calitatile. Sunt convins ca pe viitor Ceahlaul va pune probleme multor echipe, pentru ca are jucatori tehnici", a adaugat Munti.

Scaunul lui Stoica se clatina
Antrenorul nemtenilor a intrat in gura galeriei de sub Pietricica. Cu doar trei puncte castigate in trei partide, Mihai Stoica nu mai este dorit pe banca "galben-negrilor". "Stoica nu te vrem!", au strigat sustinatorii nemteni de doua ori pe parcursul partidei. Fanii Ceahlaului au cerut reinstalarea in fruntea formatiei a antrenorului care a promovat echipa in Liga I, Marin Barbu. "Pe mine un singur om ma poate determina sa plec, si stiti care este acela. Deocamdata nu am apucat sa discut cu domnul Gheorghe stefan, dar daca vrea sa ne despartim, nu este nicio problema din punctul meu de vedere.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.