Deputatul PNL, Mona Musca, ocupa locul al doilea, dupa presedintele Traian Basescu, la capitolul "incredere", intr-un sondaj INSOMAR, dat ieri publicitatii. Cercetarea a fost realizata inainte ca la CNSAS sa ajunga dosarul de informator al Monei Musc
Deputatul PNL, Mona Musca, ocupa locul al doilea, dupa presedintele Traian Basescu, la capitolul "incredere", intr-un sondaj INSOMAR, dat ieri publicitatii. Cercetarea a fost realizata inainte ca la CNSAS sa ajunga dosarul de informator al Monei Musca. 37 la suta dintre cei chestionati au aratat ca au destul de multa incredere in seful statului, in timp ce 34 la suta si-au exprimat acelasi grad de incredere in parlamentarul liberal. Cei doi sunt urmati, in ordine, de Theodor Stolojan, Gigi Becali, Emil Boc, Corneliu Vadim Tudor, Mircea Geoana si Calin Popescu Tariceanu. Sondajul nu aduce surprize nici in ceea ce priveste intentiile de vot, Alianta D.A. mentinandu-se pe primul loc, cu 46 de procente, urmata de PSD, cu 22 de procente.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.