Alianta PNL-PD pentru faptul ca a racolat primari PSD, folosind diferite metode de constrangere.
"Nu pot sa nu remarc atitudinea mizerabila a actualei puteri. PNL si PD au pozat la alegerile din 2004 in repere ale moralitatii politice, tipand ca
Alianta PNL-PD pentru faptul ca a racolat primari PSD, folosind diferite metode de constrangere.
"Nu pot sa nu remarc atitudinea mizerabila a actualei puteri. PNL si PD au pozat la alegerile din 2004 in repere ale moralitatii politice, tipand ca din gura de sarpe impotriva migratiei politice, pentru ca acum sa se intreaca in presiuni si santaje mizerabile la adresa alesilor PSD. Ceea ce au facut PNL si PD in aceste luni, in ultimul an ramas pana la integrarea in Uniunea Europeana, reprezinta un atentat la adresa democratiei. santajul si rapirea politica ale alesilor opozitiei sunt practici familiare teroristilor din Irak, iar nu comportamente demne de partide ai caror lideri merg la Bruxelles ca parteneri ai lumii civilizate, democratice", a afirmat Geoana intr-un interviu acordat Rompres. El a spus ca evaluarea pe care o va face PSD in legatura cu alesii locali care au dezertat la PNL sau PD va fi transmisa Congresului Puterilor Locale.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.