Reprezentativa feminina de handbal a Romaniei a debutat cu dreptul la prima editie a Mondialelor de tineret, care se desfasoara in localitatea canadiana Sherbrooke, dupa ce tricolorele au reusit sa treaca, sambata seara, de selectionata Braziliei, cu
Reprezentativa feminina de handbal a Romaniei a debutat cu dreptul la prima editie a Mondialelor de tineret, care se desfasoara in localitatea canadiana Sherbrooke, dupa ce tricolorele au reusit sa treaca, sambata seara, de selectionata Braziliei, cu scorul de 31-26 (13-12), in meciul inaugural din grupa A. In urma acestei victorii, coroborate cu succesele obtinute de Franta, 32-17 cu Tunisia, si Slovenia, 31-21 cu Japonia, echipa noastra se situa la egalitate de puncte pe prima pozitie si avea sanse, aseara, dupa inchiderea editiei, sa se mentina in fotoliul de lider, dupa intalnirea cu modesta reprezentativa a Tunisiei. In aceasta seara, tricolorele vor disputa un meci extrem de important in economia clasamentului final al grupei cu puternica echipa a Sloveniei, iar dupa o zi de pauza, se vor intalni cu principala rivala, Franta, pentru ca pe 17 august sa evolueze in compania Japoniei. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.