Interesul legat de meciul dintre Jiul Petrosani si Dinamo pentru cei mai multi era interesant din punctul de vedere al recentului conflict dintre Mircea Rednic si Claudiu Niculescu, multi asteptand sa vada daca antrenorul "cainilor" va apela la servi
Interesul legat de meciul dintre Jiul Petrosani si Dinamo pentru cei mai multi era interesant din punctul de vedere al recentului conflict dintre Mircea Rednic si Claudiu Niculescu, multi asteptand sa vada daca antrenorul "cainilor" va apela la serviciile labilului atacant inca din primul minut. Ca un paradox, fotbalistul caruia Rednic ii reprosa ca doar inscrie goluri fara a se face prea mult simtit in joc, in meciul contra celor de la Jiul a procedat exact invers, aflandu-se in centrul catorva mari ocazii de a inscrie in cateva randuri, dar ratand de fiecare data, de doua ori din pozitie fata in fata cu portarul Catalin Multescu, cel mai bun jucator de pe teren, la ultima dintre acestea, in minutul 64, trimitand in bara. Inlocuit la zece minute dupa amintita faza cu Ropotan, Niculescu s-a indreptat catre banca de rezerve, batand "cuba" cu toti cei de acolo, cu exceptia lui Rednic. In rest, despre meci ar fi de spus ca a fost mai disputat decat se astepta, dinamovistii impunandu-se doar in urma golului izbutit de Ionel Danciulescu in minutul 32, lovitura de cap din plonjon dupa o excelenta centrare a lui Catalin Munteanu, in rest limitandu-se la contra(atacuri) oarecum sterile, asta cu exceptia amintitelor ocazii irosite de Niculescu. De cealalta parte, cei de la Jiul au reprosat la finalul intalnirii neacordarea unui gol in minutul 47, dupa o minge trimisa in propria poarta de fundasul Cosmin Moti, faza la care asistentul Florin Buzarnescu a semnalizat ofsaid la atacantul petrosenean Dulcea. (C.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.