La vestul extrem al Vaii Jiului, soseaua principala (DN66A) se continua cu un drum forestier indraznet, care duce, deocamdata teoretic, spre Baile Herculane. E indraznet pentru ca ataca masivul Retezat prin cheiuri stramte, printre stanci de cateva z
La vestul extrem al Vaii Jiului, soseaua principala (DN66A) se continua cu un drum forestier indraznet, care duce, deocamdata teoretic, spre Baile Herculane. E indraznet pentru ca ataca masivul Retezat prin cheiuri stramte, printre stanci de cateva zeci de metri inaltime. Daca drumul ar fi asfaltat, pe-aici s-ar insira pensiunile agroturistice mai ceva ca pe Culoarul Rucar-Bran.
Oamenii s-au apucat sa-l modernizeze, si in vaile pe care le strabate sunt in plina actiune, acum, buldozerele, pikamerele si celelalte utilaje. Investitorii asteapta cu sufletul la gura finalizarea lucrarilor, viitorul drum fiind esential pentru dezvoltarea turistica de mai tarziu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.