In satul Udupu-Tatarastii de Sus din judetul Teleorman va avea loc, astazi, in prezenta reprezentantilor Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC) si Romtelecom, deschiderea oficiala a telecentrului care ofera servicii de telefonie
In satul Udupu-Tatarastii de Sus din judetul Teleorman va avea loc, astazi, in prezenta reprezentantilor Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC) si Romtelecom, deschiderea oficiala a telecentrului care ofera servicii de telefonie si Internet, potrivit Rompres.
Cu aceasta ocazie, ANCR va lansa campania de informare a celor 40.000 de localnici din satele in care s-au instalat pana in prezent astfel de telecentre. Udupu este una dintre cele 33 de localitati din tara in care, incepand cu luna septembrie 2005, s-au instalat asemenea echipamente moderne de telecomunicatii, conform unui program national de infiintare de telecentre in comunitati rurale cu acces limitat la serviciile de telefonie si Internet.
ANCR este o institutie independenta de reglementare in domeniul comunicatiilor electronice si serviciilor postale, care, intre altele, promoveaza concurenta si incurajeaza investitiile eficiente in infrastructura.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.