Ovidiu Stanga a revenit luni seara la Universitatea Craiova, ca antrenor principal, dupa ce renuntase la aceasta functie saptamana trecuta, cu cateva zile inainte de meciul cu Steaua. Patronul Adrian Mititelu l-a convins pe Stanga luni seara, dupa pa
Ovidiu Stanga a revenit luni seara la Universitatea Craiova, ca antrenor principal, dupa ce renuntase la aceasta functie saptamana trecuta, cu cateva zile inainte de meciul cu Steaua. Patronul Adrian Mititelu l-a convins pe Stanga luni seara, dupa patru ore de discutii, sa revina pe banca tehnica a formatiei, el urmand sa fie in continuare antrenor-jucator. "La meciul cu FC Arges de sambata, voi fi in teren, nu stiu daca si pe banca tehnica", a glumit fostul si viitorul antrenor al "U" Craiova.
Ovidiu Stanga va fi ajutat de un director tehnic, care va fi ales dintre Grigore Sichitiu, Nicolae Ungureanu si Costica Stefanescu. Stanga renuntase vinerea trecuta, inaintea partidei cu Steaua, la functia de antrenor principal pentru cea de manager general, iar conducerea gruparii craiovene anuntase ca va numi un tehnician din strainatate. La meciul cu Steaua, interimatul a fost asigurat de secundul Aurica Beldeanu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.