Viitorul presedinte al Autoritatii Nationale pentru Turism trebuie sa fie o persoana cu experienta, care sa aiba legatura practica cu turismul, nu doar teoretica, a declarat marti ministrul Transporturilor, Constructiilor si Turismului, Radu Berceanu
Viitorul presedinte al Autoritatii Nationale pentru Turism trebuie sa fie o persoana cu experienta, care sa aiba legatura practica cu turismul, nu doar teoretica, a declarat marti ministrul Transporturilor, Constructiilor si Turismului, Radu Berceanu.
"Nu am discutat neaparat un nume. Noi nu avem inca o propunere. Daca reprezentantii patronatelor au un nume, pot sa ni-l transmita", a spus Berceanu. El a mentionat ca in urmatoarele zile vor fi analizate toate variantele si va fi aleasa cea mai potrivita. Berceanu a adaugat ca ANT va ramane in subordinea MTCT, dar va primi un sprijin mai important. "Turismul este un domeniu aflat in suferinta, dar el poate aduce beneficii nu doar celor din domeniu, ci economiei in ansamblu", a spus Berceanu.
Ovidiu Iuliu Marian a demisionat la inceputul saptamanii trecute din functia de presedinte al ANT, invocand motive de ordin personal. Recent, el a fost criticat de reprezentantii asociatiilor din turism in urma unor declaratii facute de acesta intr-un interviu cu privire la activitatea hotelierilor de pe litoral si a agentiilor de turism, in care a folosit expresii ireverentioase. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.