colaborari intre PNL si PSD.
El a declarat, pentru Mediafax, ca pozitia lui Patriciu nu reprezinta punctul de vedere al PNL, acesta fiind un simplu membru de partid. "Motivul pentru care el (Dinu Patriciu - n.r.) sau Valeriu Stoica nu se mai buc
colaborari intre PNL si PSD.
El a declarat, pentru Mediafax, ca pozitia lui Patriciu nu reprezinta punctul de vedere al PNL, acesta fiind un simplu membru de partid. "Motivul pentru care el (Dinu Patriciu - n.r.) sau Valeriu Stoica nu se mai bucura de sustinerea partidului este tocmai aceasta pozitionare in favoarea PSD", a spus Tariceanu. El a cerut democratilor sa adopte aceeasi tactica a marginalizarii si a desolidarizarii fata de liderii care, prin declaratii similare celor ale lui Dinu Patriciu, lanseaza, de la un nivel politic mai inalt, ideea retragerii din Alianta si a constituirii unei noi majoritati cu ajutorul PSD. "Din pacate, nu am sesizat la Partidul Democrat o delimitare de aceste declaratii, ceea ce imi ridica anumite semne de intrebare", a spus Tariceanu.
El a dat asigurari ca formatiunea pe care o conduce nu va initia nicio actiune de separare de partenerii de la PD. "Mesajul meu e foarte clar catre colegii din PD: nu PNL va fi acela care va face cel mai mic gest de rupere a Aliantei. PNL nu va trada Alianta si sper ca nici PD sa nu o faca", a declarat, pentru Mediafax, primul-ministru. El a aratat ca functionarea Aliantei este perturbata uneori de declaratii contradictorii sau de concurenta pentru imagine si a amintit ca nivelul calitatii vietii dupa aderarea Romaniei la UE va depinde de modul in care autoritatile vor colabora pentru a elabora proiecte viabile de modernizare a infrastructurii in diferite domenii, finantate prin fonduri europene.

Patriciu nu se lasa
Omul de afaceri liberal Dinu Patriciu a reluat, luni seara, la o emisiune tv, tema aliantei dintre PNL si PSD, aratand ca face un serviciu conducerii partidului cand pledeaza pentru aceasta idee.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.