Deputatul PIN Lavinia Sandru a declarat ca dosarul "de colaborator al fostei Securitati" al liberalei Mona Musca a ajuns la CNSAS. Lavinia Sandru participa la o actiune de curatire a Deltei Dunarii, la care este prezent si presedintele Traian Basescu
Deputatul PIN Lavinia Sandru a declarat ca dosarul "de colaborator al fostei Securitati" al liberalei Mona Musca a ajuns la CNSAS. Lavinia Sandru participa la o actiune de curatire a Deltei Dunarii, la care este prezent si presedintele Traian Basescu. "Trebuia sa fie si Mona Musca, o sustinatoare a ecologizarii Deltei. Nu a venit, eu m-am intrebat de ce, pentru ca o stiam o sustinatoare a demersului. Am dat niste telefoane si, intamplator, am aflat ca dosarul de colaborator al fostei Securitati i-a ajuns la CNSAS", a spus Sandru. Ea sustine ca informatia pe care o detine este foarte sigura, insa nu poate aprecia daca dosarul se afla printre cele 29 primite de CNSAS "sau daca este al 30-lea". Mircea Dinescu, membru in Colegiu CNSAS, a precizat ca informatia nu poate fi confirmata, fiind vorba de un "secret de serviciu". "Poate ca Lavinia Sandru are relatii la SRI, de a aflat. Sau poate i-a spus Basescu, in Delta. Eu nu stiu, nu pot sa spun. E un secret de serviciu", a spus Dinescu. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.