Delegatia echipei Beitar Ierusalim, adversara dinamovistilor din turul doi preliminar al Cupei UEFA, a sosit ieri la Bucuresti. Surprinzator, fotbalistii israelieni au marturisit ca nu stiu mare lucru despre jocul echipei antrenate de Mircea Rednic d
Delegatia echipei Beitar Ierusalim, adversara dinamovistilor din turul doi preliminar al Cupei UEFA, a sosit ieri la Bucuresti. Surprinzator, fotbalistii israelieni au marturisit ca nu stiu mare lucru despre jocul echipei antrenate de Mircea Rednic deoarece n-au apucat sa vizioneze casete cu meciurile "alb-rosiilor". "Pana la ora meciului, ne vom uita si la casete si vom analiza jocul adversarilor nostri. Va fi dificil sa ne calificam, mai ales si din cauza faptului ca nu vom disputa returul pe arena noastra", a declarat Shimon Gershon la sosirea in Romania. De aceeasi parere a fost si antrenorul formatiei Beitar, argentinianul Osvaldo Ardiles, care a precizat ca "e un mare dezavantaj faptul ca nu disputam returul acasa la noi. Suporterii nu ne vor putea incuraja asa cum o fac ei de obicei. Totusi, consider ca sansele de calificare sunt egale".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.