Florin Prunea (foto), directorul coordonator al sistemului national de licentiere din cadrul FRF, a declarat ieri ca Jiul Petrosani ar putea pierde licenta in cazul in care pana pe 4 septembrie nu face dovada ca si-a achitat datoriile. "Am trimis o h
Florin Prunea (foto), directorul coordonator al sistemului national de licentiere din cadrul FRF, a declarat ieri ca Jiul Petrosani ar putea pierde licenta in cazul in care pana pe 4 septembrie nu face dovada ca si-a achitat datoriile. "Am trimis o hartie clubului Jiul, in care le-am spus ca pana pe 4 septembrie sa prezinte documente prin care sa faca dovada platilor. In caz contrar, ne vedem nevoiti sa sesizam comisiile de fond si cea de apel pentru ridicarea licentei", a spus Prunea. In cazul in care petrosanenii, care au o restanta la bugetul de stat de aproape 10 miliarde de lei vechi, nu achita, ei vor fi exclusi din actuala editie de campionat, iar locul va ramane liber, urmand ca toate rezultatele sa-i fie anulate. Viorel Duru a explicat conditiile prin care Jiul Petrosani a obtinut licenta pentrun sezonul 2006-2007. "Jiul a obtinut licenta cu conditia achitarii tuturor datoriilor pana la 31 august, in baza unui acord cu finantele publice locale. Este o procedura legala. Jiul nu trebuie sa se simta confortabil, daca nu respecta conditiile", a precizat Duru. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.