Atacantul stelist Victoras Iacob va fi supus unei interventii chirurgicale la genunchiul drept, in urma unei accidentari suferite in partida cu Univ. Craiova, informeaza site-ul oficial al gruparii din Ghencea, fara a oferi insa detalii privind diagn
Atacantul stelist Victoras Iacob va fi supus unei interventii chirurgicale la genunchiul drept, in urma unei accidentari suferite in partida cu Univ. Craiova, informeaza site-ul oficial al gruparii din Ghencea, fara a oferi insa detalii privind diagnosticul pus de medici. Iacob s-a accidentat in minutul 10 al meciului Steaua - Univ. Craiova, scor 3-0, disputat sambata, in etapa a 2-a a Ligii I, in urma unei contre puse de un adversar in momentul sutului. Atacantul stelist a primit ingrijiri medicale la marginea terenului si a revenit in joc, insa in minutul 20 a solicitat sa fie inlocuit, in locul sau intrand Nicolita. Iacob a fost supus luni unui examen radiologic, medicii stabilind ca accidentarea necesita o interventie chirurgicala, astfel ca atacantul a devenit indisponibil pentru partida cu Standard. Perioada de indisponibilitate a jucatorului, care era suspect de o leziune la menisc, va putea fi determinata abia dupa ce acesta va fi operat. Iacob este al treilea jucator pe lista indisponibililor de la Steaua, dupa Mirel Radoi, aflat in perioada de recuperare dupa ce a fost operat tot la genunchiul drept, si Gigel Coman, accidentat in meciul cu Rapid, din Supercupa Romaniei. De asemenea, portarul Carlos este incert pentru partida cu Standard, dupa entorsa la glezna stanga suferita inaintea meciului cu ND Gorica, din mansa secunda a turului II preliminar al UEFA Champions League. Iacob a fost indisponibil mai mult de o luna in aceasta primavara, dupa o fractura de clavicula suferita in etapa a 17-a din Divizia A, intr-un meci cu FC National. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.