Grecia va lansa licitatii pentru inchirierea de hoteluri, a unor terenuri de golf, a unui port de agrement si a unui cazino, in cadrul eforturilor de majorare a veniturilor bugetare si modernizare a turismului, a declarat pentru presa Compania elena
Grecia va lansa licitatii pentru inchirierea de hoteluri, a unor terenuri de golf, a unui port de agrement si a unui cazino, in cadrul eforturilor de majorare a veniturilor bugetare si modernizare a turismului, a declarat pentru presa Compania elena de Dezvoltare a Turismului, ETA.
Guvernul elen spera ca investitorii privati sa revitalizeze proprietatile de sub administratia ETA, ce reunesc 360 de active, in cea mai mare parte neglijate.
Inchirierea pe termen lung a activelor, a spus directorul general al ETA, Konstantinos Zacharopoulos, va contribui la reducerea datoriei publice care, anul trecut, s-a ridicat la 107,5% din PIB.
De asemenea, profitul ETA ar putea creste cu 15-20%, sporind sansele ca in decurs de cativa ani firma sa fie listata la Bursa.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.