Piata imobiliara din provincie se anunta tot mai promitatoare. Un nou complex rezidential, Del Sole, va fi ridicat in judetul Constanta, de data aceasta locatia aleasa fiind departe de aglomeratia oraselor. Firma Sunrise Investment va investi peste 3

Piata imobiliara din provincie se anunta tot mai promitatoare. Un nou complex rezidential, Del Sole, va fi ridicat in judetul Constanta, de data aceasta locatia aleasa fiind departe de aglomeratia oraselor. Firma Sunrise Investment va investi peste 35 de milioane de euro pentru unul dintre cele mai interesante concepte de ansambluri rezidentiale din provincie dezvoltat in localitatea Cumpana.
Conform declaratiei directorului de marketing al firmei dezvoltatoare, Alex Gherman, pentru Mediafax, ansamblul va beneficia de un teren de aproximativ 200.000 de metri patrati, pe care vor fi dezvoltate 400 de locuinte. Pentru acest an, developerul va finaliza 70 dintre acestea, a adaugat Gherman.
Proiectul, ale carui lucrari au inceput in primavara acestui an, prevede construirea unui centru comercial de tip mall, a unui spital si unei scoli private. Suprafata destinata spatiilor pentru dotari si servicii este de aproximativ 8.000 mp. Potrivit lui Gherman, finantarea investitiei va fi realizata din surse proprii si din credite bancare in proportie de 30%, iar finalizarea este preconizata pentru sfarsitul anului 2008.
Sunrise Investment are capital integral romanesc, a fost infiintata in urma cu trei ani si desfasoara activitati in domeniul imobiliar. Ansamblul de la Cumpana este primul proiect imobiliar al firmei.
Cu un regim de inaltime de P+1, locuintele vor fi construite pe suprafete cuprinse intre 130 mp si 180 mp, terenul aferent fiind de la 300 mp pana la 500 mp.
Ansamblul rezidential Del Sole ofera sapte modele de case gandite pentru a acomoda familii de patru persoane.
Arhitectura conceputa este menita sa impace pana si cele mai conservatoare gusturi, cat si potentialii cumparatori care au viziuni moderniste in ceea ce priveste designul casei. Toate modelele, construite dupa stilul italienesc, ofera spatii ample, compartimentarea oferind un living generos la parter si o bucatarie, iar la etaj, sunt promise spatii de odihna si bai.

Tipuri de case

Casa Milano se configureaza intr-un limbaj de arhitectura ce exprima functiunea de locuinta si este gandita intr-o forma versatila pentru a satisface cerintele unei arhitecturi contemporane. Casa Florenta este gandita in spiritul utilizarii la maximum a spatiului construit avand o capacitate foarte mare de adapostire pentru dimensiunile reduse ale constructiei. In constructia casei Napoli, de tip duplex, s-a optat pentru un stil rezidential simplu, cu mici suprafete de tratare diferita a fatadelor.
Casa Venetia propune o arhitectura moderna, cu tendinte mediteraneene, inspirand apropierea de tarmul marii. Stilul abordat in constructia casei Geneva este unul simplu, clasic, cu balcon ce acopera terasa principala si terasa in spatele amplasamentului. Casa Verona este rezultatul imbinarii arhitecturii moderne cu cea cu specific domestic. Casa Rimini propune un specific aparte printr-o deschidere larga prin suprafata ampla de sticla orientata catre curtea interioara.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.