Posibila plecare a lui Claudiu Niculescu la Poli Timisoara a provocat o noua furtuna la gruparea din Soseaua Stefan cel Mare. Pentru club, aceasta mutare este departe de a fi o afacere, in vistierie urmand sa ajunga o suma infima, deoarece grosul ba
Posibila plecare a lui Claudiu Niculescu la Poli Timisoara a provocat o noua furtuna la gruparea din Soseaua Stefan cel Mare. Pentru club, aceasta mutare este departe de a fi o afacere, in vistierie urmand sa ajunga o suma infima, deoarece grosul banilor va fi incasat de doi actionari, Gigi Netoiu si Cristi Borcea.

Dupa discutii interminabile, la care au participat Nicolae Badea, Cristi Borcea, Vasile Turcu si antrenorul Mircea Rednic, s-a decis ca atacantul Claudiu Niculescu sa ramana, cel putin pana in iarna, la Dinamo. „Niculescu nu pleaca nicaieri. Timisoara vrea sa ne destabilizeze“, a declarat, ieri, la pranz, Vasile Turcu. Pe langa lovitura negativa de imagine care putea fi data clubului (ar fi fost al treilea jucator dinamovist inregimentat de Poli Timisoara), Niculescu nici nu reprezenta o afacere pentru club.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.