Primul derby dintre echipele moldovene a adus fata in fata o echipa cu mari probleme financiare, Poli Iasi, si o alta, Ceahlaul Piatra Neamt, nou promovata, linistita din acest punct de vedere. De altfel, dupa succesul din prima etapa de la Urzic
Primul derby dintre echipele moldovene a adus fata in fata o echipa cu mari probleme financiare, Poli Iasi, si o alta, Ceahlaul Piatra Neamt, nou promovata, linistita din acest punct de vedere.

De altfel, dupa succesul din prima etapa de la Urziceni, antrenorul Ionut Popa a amenintat ca demisioneaza.
Ulterior a ramas la echipa, iar ieri formatia sa a dominat jocul cu trupa pregatita de Mihai Stoica. Gazdele au ratat insa prin cehii Cernoch si Onut, nemtenii ripostand prin Costel Ilie si Tibi Serban.
Dupa pauza, iesenii au intrat mai decisi si au reusit sa inscrie unicul gol prin acelasi atacant ceh, in minutul 64, dupa un ""cadou"" primit de la Nohai. Cu doua minute inainte, Tibi Serban a reluat inexplicabil peste poarta, de la doar 7 metri. Im final, gazdele au mai avut o bara. (Daniel Stan)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.