tot mai mult teren in Romania, mai ales in Capitala. Paintballul a devenit o optiune pentru cei care vor sa iasa, sa-si petreaca timpul liber in alta parte decat la terase sau in discoteci.

Jocul se desfasoara printre cazemate, foisoare si
tot mai mult teren in Romania, mai ales in Capitala. Paintballul a devenit o optiune pentru cei care vor sa iasa, sa-si petreaca timpul liber in alta parte decat la terase sau in discoteci.

Jocul se desfasoara printre cazemate, foisoare si buncare
Paintballul este un joc la care participa, de obicei, doua echipe, dar sunt terenuri unde pot juca si patru echipe. Regula principala este impuscarea adversarului cu vopsea. Strategiile de joc sunt diferite: fie se elimina adversarii, fie mai intervine un steag la mijlocul terenului, pe care jucatorii trebuie sa-l aduca in baza. "La Swat versus Tero se folosesc bile de culori diferite si echipele incep din puncte de plecare diferite. Echipa care va reusi sa elimine toti jucatorii adversi, ea avand cel putin un jucator neeliminat, va fi declarata castigatoare. Sau exista si jocul cu steaguri. Dar echipele isi pot stabili singure regulile de joc", ne-a spus Andreea Savu, PR manager de la CityPaintball. Potrivit ei, echipele pot fi formate din 10, dar si din doi sau 15 oameni. Meciul este supravegheat de un arbitru. "Cel mai important este sa nu-ti dai masca jos de pe fata. Inainte de a intra pe teren se semneaza pentru instructajul facut", ne-a precizat Andreea. La CityPaintball din cadrul bazei Vointa, echipamentele nu costa, se plateste numai pe numarul de bile folosit. "Nu exista un numar minim de bile obligatorii, in medie se folosesc 100 de bile la un meci, iar acesta dureaza pana cand si-au consumat bilele", a mai spus Andreea.

Zi de nastere serbata in camuflaj


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.