Braileanca insarcinata in 6 luni, incarcerata in Penitenciarul de Maxima Siguranta Braila pentru neplata pensiei alimentare, a fost eliberata ieri, in urma hotararii de intrerupere a executarii pedepsei, luate de Judecatoria Braila. Cazul Gicutei Com
Braileanca insarcinata in 6 luni, incarcerata in Penitenciarul de Maxima Siguranta Braila pentru neplata pensiei alimentare, a fost eliberata ieri, in urma hotararii de intrerupere a executarii pedepsei, luate de Judecatoria Braila. Cazul Gicutei Coman, de 29 de ani, a ajuns din nou pe masa instantei de judecata ca urmare a interventiei deputatului independent de Tulcea, Nati Meir, si a avocatilor acestuia, care au descins la Braila in urma articolelor aparute in presa pe acest subiect si au cerut revizuirea dosarului. Avocatii lui Nati Meir au demonstrat ca dosarul femeii era incomplet, prin faptul ca nu avea anexate actele care demonstrau ca aceasta era gravida in sase luni si ca se supune riscurilor unui avort, motiv pentru care judecatorii au decis eliberarea femeii pana va naste. Potrivit deputatului de Tulcea, in cele trei luni pana cand gravida va naste, avocatii sai se vor ocupa si de intreg dosarul care o incrimineaza pe femeie si vor cere reducerea pensiei alimentare.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.