Florica T., din localitatea maramureseana Manau s-a prezentat la Postul de Politie din Ulmeni si a reclamat faptul ca, din casa, i-au disparut mai multe bijuterii din aur, printre care doua lantisoare din aur, o bratara, un inel si o verigheta, in va
Florica T., din localitatea maramureseana Manau s-a prezentat la Postul de Politie din Ulmeni si a reclamat faptul ca, din casa, i-au disparut mai multe bijuterii din aur, printre care doua lantisoare din aur, o bratara, un inel si o verigheta, in valoare de circa 1.000 RON. Politistii au ramas au fost surprinsi sa afle ca bijuteriile au fost furate in urma cu o luna. Femeia le-a explicat oamenilor legii ca a incercat sa dea de urma hotilor de una singura si pentru ca nu a reusit s-a gandit sa apeleze la politie. Cercetarile politistilor "au dat roade" imediat, autorul furtului fiind Ioan P., de 32 de ani, un muncitor care a lucrat prin casa femeii pagubite.
El a recunoscut comiterea faptei dar nu a putut sa ii mai restituie acesteia decat un inel din aur. Restul bijuteriilor furate urmeaza sa fie recuperate, pentru ca bratara si un lantisor au fost vandute de sotia hotului, iar un al doilea lant si o verigheta au fost amanetate de o prietena a celor doi. Politistii au mai stabilit ca femeile care au vandut si amanetat aurul nu stiau ca bijuteriile erau furate, prin urmare nu vor fi cercetate pentru complicitate la furt dar trebuie sa restituie proprietarei "podoabele". Hotul este cercetat in stare de libertate.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.