Victor Babiuc a ramas la conducerea Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) prin alegeri care au incalcat in mod flagrant statutul institutiei. Reprezentantii unor camere din teritoriu, precum si ai mediului de afaceri au refuzat sa voteze,
Victor Babiuc a ramas la conducerea Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) prin alegeri care au incalcat in mod flagrant statutul institutiei. Reprezentantii unor camere din teritoriu, precum si ai mediului de afaceri au refuzat sa voteze, atat timp cat nu s-a tinut cont de regulament. Astfel, pe parcursul catorva ore de discutii, rand pe rand, votantii au preferat sa paraseasca sala.

Presedintele camerelor de comert teritoriale, Mihail Vlasov, spune ca nu a fost intrunit cvorumul necesar desfasurarii votarii si sustine ca se va adresa justitiei pentru a face lumina in acest caz.
Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) va fi in continuare condusa de Victor Babiuc, desi sunt multe voci care contesta legalitatea alegerii sale in functie. Presedintele Camerelor de Comert Teritoriale, Mihail Vlasov, este de parere ca alegerile sunt din punct de vedere juridic ilegale, avand in vedere ca nu s-a intrunit cvorumul necesar pentru alegerea Colegiului de Conducere si a Comitetului Executiv al CCIR.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.