Viceprimarul municipiului Galati, Constantin Dumitriu, si-a anuntat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, apartenenta politica la PD, dupa ce, la alegerile din 2004 a ajuns sa ocupe aceasta functie ca membru al Partidului Conservator, informeaza
Viceprimarul municipiului Galati, Constantin Dumitriu, si-a anuntat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, apartenenta politica la PD, dupa ce, la alegerile din 2004 a ajuns sa ocupe aceasta functie ca membru al Partidului Conservator, informeaza Amos News. Constantin Dumitriu si-a motivat gestul spunand ca nu e de acord cu modul in care coordonarea politica este impusa de la centru si a calificat actiunile presedintelui PC, Dan Voiculescu, ca fiind "oportuniste". "Sunt unul dintre cei mai vechi membri ai Partidului Umanist, devenit apoi Conservator si am crezut in politica dusa de PC, dar, incetul cu incetul, toate visele mele s-au spulberat. Promovarea tinerilor, care a fost unul dintre obiectivele pe care le-am considerat cele mai importante pentru partid, este un deziderat lasat pe planul doi de catre conducere.
S-a spus ca promovam tinerii si ne-am trezit ca Dan Voiculescu vrea sa devina vicepremier. S-a vazut clar ca dorim sa fim oportunisti si sa luam frisca de pe tort. La PD Galati am gasit o echipa ambitioasa si corecta cu care am lucrat pe toate nivelurile foarte bine. Cred ca aici este locul meu. Nu vreau neaparat sa promovez ideile politice, ci sa ma simt liber", a explicat Dumitriu.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.