Autoritatile spera sa impuna de la 1 ianuarie 2007 asigurarea obligatorie a tuturor caselor, primele de asigurare propuse fiind de zece euro pentru o casa de chirpici si de 20 de euro pentru una de caramida, a declarat, ieri, Victor Paul Dobre, secre
Autoritatile spera sa impuna de la 1 ianuarie 2007 asigurarea obligatorie a tuturor caselor, primele de asigurare propuse fiind de zece euro pentru o casa de chirpici si de 20 de euro pentru una de caramida, a declarat, ieri, Victor Paul Dobre, secretar de stat in MAI. Potrivit lui Dobre, proiectul ce vizeaza impunerea asigurarilor este deja pe agenda de lucru a Guvernului. "Se va impune masura obligatorie de asigurare a locuintelor. In principiu, va fi obligatorie pentru toate persoanele fizice si juridice. Vor fi doua praguri de prime si de valori asigurate. Pentru casele din chirpici, prima de asigurare anuala va fi zece euro, iar valoarea de despagubire va fi de pana la 10.000 de euro. Pentru casele din caramida sau construite din materiale solide prima de asigurare va fi de 20 euro, iar valoarea de asigurare va fi de 20.000 de euro", a declarat, Victor Paul Dobre, citat de Mediafax. (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.