"Luam pranzul in camera. Este prea cald sa mai umblam dupa restaurante. Ne-am cumparat cate ceva de la supermarket, asa ca suntem pregatiti pentru diseara, cand vom manca la o terasa", ne-a marturisit Elena, care a venit cu sotul si cu copilul la Sat
"Luam pranzul in camera. Este prea cald sa mai umblam dupa restaurante. Ne-am cumparat cate ceva de la supermarket, asa ca suntem pregatiti pentru diseara, cand vom manca la o terasa", ne-a marturisit Elena, care a venit cu sotul si cu copilul la Saturn. Alti turisti spun ca prefera sa manance la fast-food pentru ca merge mai repede, costa mai putin si ajung mai repede inapoi la plaja. "Ieri am pierdut masa de pranz si am mancat kebab si shaorma, care sunt foarte consistente", ne-a spus o familie din Buzau.

Dimineata e inclusa
Multi dintre turisti, mai ales cei cazati la hotelurile mari, au inclus in pret si micul dejun, ceea ce inseamna ca nu prea gasesti oameni care sa caute un loc in care sa ia masa de dimineata. Imediat dupa masa, care este intotdeauna la hotel sau in apropierea lui, turistii se grabesc pe plaja pentru a gasi locul cel mai bun pentru bronz.

Gogoasa de la pranz
Litoralul romanesc este impanzit de gogoserii, fast-fooduri si vanzatori ambulanti. Alternativa la masa de la restaurante este o oferta bogata: comerciantii, prezenti in toate statiunile, va asteapta cu gogosi, clatite, porumb fiert sau copt, dar si peste prajit si mancare de tip fast-food.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.