Autoritatea Nationala de Tineret a atacat in instanta mai multe contracte de colaborare in vederea inchirierii unor tabere scolare din patrimoniul autoritatii, incheiate in timpul fostei guvernari PSD, informeaza Mediafax. "Contractele sunt de colabo
Autoritatea Nationala de Tineret a atacat in instanta mai multe contracte de colaborare in vederea inchirierii unor tabere scolare din patrimoniul autoritatii, incheiate in timpul fostei guvernari PSD, informeaza Mediafax. "Contractele sunt de colaborare si prin intocmirea lor patrimoniul de stat a avut foarte mult de suferit. In nici un caz cel care castiga din acest contract nu era statul. Eu am dispus o verificare la nivel national a acestor contracte si s-au declansat procedurile de desfacere unilaterala a contractelor, in cazul in care au fost de acord, iar in restul cazurilor sunt procese pe rol", a declarat Karoly Borbely, presedintele ANT, care a descoperit 28 de contracte incheiate in 2004 pentru diferite centre de agrement, foste tabere, nerespectand procedurile de licitatie care se impuneau.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.