Nicodim, s-a apropiat de fotbalist pentru a-i fotografia piciorul accidentat, Carlos s-a ridicat brusc de pe banca de rezerva si a lovit aparatul foto. Imediat, in ajutorul lui Carlos a sarit si managerul general Mihai Stoica. Colegii lui Nicodim au
Nicodim, s-a apropiat de fotbalist pentru a-i fotografia piciorul accidentat, Carlos s-a ridicat brusc de pe banca de rezerva si a lovit aparatul foto. Imediat, in ajutorul lui Carlos a sarit si managerul general Mihai Stoica. Colegii lui Nicodim au declarat ca au fost injurati ca la usa cortului de catre oficialul stelist. Dupa partida, si antrenorul Cosmin Olaroiu i-a luat apararea fotbalistului sau. "Nu cred ca a plecat Carlos de pe banca de rezerve ca sa sparga aparatul cuiva. Probabil l-au provocat ca de obicei, l-au agresat. Nu stiu prea multe informatii, o sa ma interesez", a precizat Oli. Finantatorul Gigi Becali nu a dorit sa comenteze gestul jucatorului sau: "Este problema lui. Fiecare om cum isi asterne, asa doarme. Nu pot eu sa-i fac acum educatie lui Carlos". In ceea ce-l priveste pe Mihai Stoica, desi, recent, Becali l-a criticat ca nu-si poate stapani nervii, managerul general al Stelei continua sa aiba un comportament nedemn pentru un oficial al celui mai titrat club din Romania.

Se plange ca este persecutat
Carlos Fernandes a intrat in razboi cu presa dupa ce un cotidian central a scris despre portughez ca s-a imbatat in timpul cantonamentului pe care Steaua l-a efectuat in Olanda, la Mierlo. Portarul a fost foarte afectat, dar a castigat solidaritatea colegilor de echipa, care au intrat toti in silenzio stampa. Portughezul s-a plans in repetate randuri ca se simte persecutat in Romania. "Sunt respectat de conducatori, de suporteri, insa jurnalistii romani continua sa ma persecute. Erau obisnuiti sa critice echipa, iar acum, ca au un strain, eu am devenit tinta lor favorita", a declarat Carlos pentru cotidianul lusitan "Record'.

Mihai Stoica, in razboi cu presa
Intr-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului Steaua, Mihai Stoica neaga ca l-ar fi injurat pe jurnalistul Gazetei Sporturilor, fiind de parere ca publicatia amintita duce o campanie impotriva gruparii din Ghencea. "Dupa ce un fotoreporter l-a agresat pe Carlos in timpul pauzei, supunandu-l unei sedinte foto prelungite fara permisiunea oficialilor Stelei de a patrunde in zona bancii de rezerve, am intervenit cerandu-le altor doi angajati ai GSP sa inceteze provocarile si sa arate mai mult respect jucatorului nostru, care se accidentase la incalzire. Marturisesc ca nu am fost foarte mirat cand am auzit minciunile reporterului GSP, Rotaru, care sustine - bineinteles, FARA PROBE - ca l-am injurat si l-am impins, asa cum alt reporter, Udrea, a sustinut - bineinteles FARA PROBE - ca am facut o remarca la adresa lui Mircea Lucescu", spune managerul general al Stelei.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.